RENT A BOAT IN SLOVENIA

RENT A BOAT IN SLOVENIA

Najem motornih plovil za hitro in udobno doživetje slovenske in tržaške obale

Slovenska obala je, kljub svoji majhnosti, s svojimi strmimi klifi in obmorskimi mesti ter romantični istrski pokrajini v zaledju izredno slikovita. Vsega 47km obalnega pasu skriva nekaj izredno lepih zalivov in točk za dnevno kopanje, stran od gneče na plažah. Bližnja tržaška obala pa ponuja tudi pridih mondenega italijanskega šarma in je zaradi notranjega schengenskega območja dostopna brez posebnega urejanja dokumentacije za prehod meje na morju (kot je v primeru prečkanja morske meje s Hrvaško).

Booking +386 40 859 345 (Aleksander)

Recommended by The Romantic Tourist

V podjetju TURISTIKUM s,o skupaj z družbo CleanSport z letom 2021 začeli širiti svojo jadralno floto tudi na motorna plovila. Konec aprila 2021 bo na naš privez prispel gumenjak Salpa Soleil 20, ki vas bo gotovo navdušil s 6,40m udobja in funckionalnosti. Izvenkrmni motor Mercury F115 Pro xs bo poskrbel za užitke ob glisiranju.

Pred začetkom prihodnje pomladi, natančneje marca 2022, se bo gumenjaku pridružil še luksuzni gliser Saxdor 320 GTO, ki naznanja novo dobo v navtičnem svetu na področju motornih plovil. Poleg izjemnega udobja na dolžini 10,30m in do potankosti izkoriščenega prostora v notranji kabini, vas bo navdušil z izjemnimi plovnimi lastnostmi. Z dvema izvenkrmnima motorjema Mercury V6 225HP bo ponudil obilo užitkov ob glisiranju po slovenski in tržaški obali. Skok do slikovitega Gradeža ali romantičnih Benetk bo pravo luksuzno doživetje!

Kvaliteta, estetika, funkcionalnost in udobje so naše vodilo. Z gumenjakom Salpa Soleil 20 in z motornim plovilom Saxdor 320 GTO pa bomo to popeljali na povsem novo raven – navtike oz. najema plovil !

Nudimo vam tudi najem plovila s skiperjem, panoramske izlete, prevoz oseb do bližnjih pristanišč in mesto (kot so : Benetke, Gradež, Poreč, Piran, …). Organiziramo tudi učne vožnje.

NAŠA PLOVILA

Oprema: tuš, tenda, kuhinjski set (mini korito, hladilnik, zložljiva mizica), oblazinjeno ležišče spredaj, raztegljivo ležišče zadaj, ozvočenje, stopničke za v morje.

Dolžina: 6,40m
Širina: 2,54m
Max. število oseb: 9
Kapaciteta posode goriva: 100l
Kapaciteta posode za vodo: 50l
Sidro: Da, električni vitel
Motor: izvenkrmni Mercury F115 Pro xs

Za več informacij sledite linku spodaj.

CENIK

RENT A BOAT IN SLOVENIA

Cenik najema gumenjaka SALPA SOLEIL 20 (cenik za Saxdor GTO 320 bo objavljen do konca leta, sprejemo pa že rezervacije)

MOŽNOST NAJEMA SKIPPERJA PO PREDHODNEM DOGOVORU.

Za stranke Turistikum 10% popusta ! Za rezervacije pokličite: +386 40 859 345 (Aleksander) ali nam pišite na: [email protected]